Voor wie?

Met passie voor techniek

“Samenwerken met DWT Groep voelt als vier handen op één buik.”, aldus Wim de Jonge van Hanse Staalbouw. Zo, ons doel is bereikt.

De afgelopen jaren hebben we diverse projecten mogen uitvoeren voor toonaangevende bedrijven. Van horecapanden tot kantoren en van seriematige woningbouw tot hotels.

Ook uw project vliegen onze hoogopgeleide, professionele medewerkers met veel enthousiasme aan. De juiste installaties zijn immers onmisbaar.

Continue betrokkenheid
Vanaf begin tot eind zijn wij betrokken bij uw project. Ons bouwteam coördineert de complete technische uitvoering, de budgetcontrole en de werkplanning. Uiteraard samen met u.

Ook gedurende het project zorgen wij voor voortdurende bijsturing. Een werkwijze die u waardevolle tijd en veel geld bespaart. Bovendien bent en blijft u ieder moment verzekerd van de beste kwaliteit. Dat is DWT Groep.

 

Voor wie?

Comfort

Nieuwe verwarmingstechnieken zijn
zeker zo comfortabel als de huidige
gas-toepassingen. Sterker nog; vaak
neem het comfort verder toe.

Voor wie?

Duurzaam

Met de transitie van gas naar duurzaam kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing, die ook nog eens heel voordelig uitpakt voor uw explitatiekosten.

Voor wie?

Betrouwbaar

De door DWT ingezette technieken hebben zich allemaal bewezen in de praktijk. Rendement en bedrijfszerkerheid zijn gegarandeerd.

Kantoren
Bekijk
Overheid
Bekijk
Scholen
Bekijk
Gezondheidszorg
Bekijk
Hotels
Bekijk
Bijeenkomstgebouw
Bekijk
Historische gebouwen
Bekijk