Historische gebouwen

Focus op duurzaamheid en gezondheid

Uw monument intelligent maken met technische installaties? Met smart building technology vertalen wij al uw wensen in een duidelijke technische oplossing. En dat doen wij altijd met nadrukkelijk accent op duurzaamheid.

Ieder gebouw kan stukken praktischer én duurzamer worden benut. Benieuwd hoe? De specialisatie historische gebouwen van DWT Groep realiseert en onderhoudt alle benodigde technische installaties binnen uw monument. Zo maken wij uw gebouw klaar voor de toekomst.

Een duurzame oplossing
Wij dragen graag bij aan een betere, schone wereld. Met een scherp oog kijken we naar energieverbruik en onderhoudskosten. Naast functionaliteit, is duurzaamheid dus een belangrijk thema voor DWT Groep. Milieu-eisen en het verkrijgen van subsidies zijn daardoor belangrijke aandachtspunten.

De zeven punten waarmee DWT Groep zich onderscheidt:

  1. Een totaalpakket aan installaties: één aanspreekpunt voor deskundig advies en voor de uitvoering van installatiewerk.
  2. Monteurs die pas tevreden zijn als u dat bent en die hun werk snel, schoon en keurig afwerken.
  3. Uiterst gunstige prijs-kwaliteit verhoudingen.
  4. Een eigen ontwerpafdeling voor projecten die in 3-D (BIM) het ontwerp maakt.
  5. De certificeringen, onder andere: VCA* KOMO BRL 6000,NCP erkend brandmeldinstallateur en STEK.
  6. Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  7. Een eigen servicedienst die vanuit twee servicepunten altijd voor u klaar staat.

DWT Groep levert vakmensen. Mensen die plezier hebben in hun werk. Die tevreden relaties opbouwen én onderhouden. Een instelling die werkt en het comfort levert dat u zoekt!

 

Historische gebouwen

Installatieadvies

Eenvoud, transparantie en vertrouwen. Dat is waar wij ons op richten wanneer wij u voorzien van installatieadvies. Klantwaarde staat daarbij altijd voorop.

Historische gebouwen

Energieadvies

Er wordt veel gesproken over duurzaamheid en gasloze concepten. Welke maatregelen zijn voor u uw vastgoed portefeuille het beste?
 Klantwaarde staat daarbij altijd voorop. In ons advies kijken we naar maatregelen met zo weinig mogelijk inpact voor de gebruikers en de het verbeteren van de Total Cost of Ownership.

Historische gebouwen

Realisatie

Het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen kan veel eisen van de omgeving, in sommige gevallen moeten plafonds open of moeten er sparingen worden geboord. Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze maatregelen en zoekt dan ook oplossingen om de overlast tot het minimum te beperken.

Slimme technieken voor Historische gebouwen

Specifiek voor historische gebouwen heeft DWT zich gespecialiseerd in de volgende technieken en toepassingen

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Hannie Breeman

Administratief Medewerkster Frontoffice

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
frontoffice@dwtg.nl